söndag 31 mars 2019

Söndag 31/3-2019 19:36

DAG: Jaha till natt igen och appen är kass fick inte mycket rem inatt heller men kom ur sängen till 10:50 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med dammsugningen. Då var klockan redan ett. Så till 14:30 tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt det var samma serie två avsnitt så nu är den klar finns inget mer att se. Men jag har annat att se så jag kommer se till måndag igen. Så har streamat idag till sex och det gick okey. Så mer? Jo jag vann inte nått idag ja igår nä inatt heller såg det idag det är när det går upp till tre gånger vinsten då vinner jag bara om de ringer så ingen vinst idag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe efter middagen idag med. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover inatt. Måste göra stretchen igen tills imonn. Så jag kommer igång igen med detta hoppas på imonn.

ROMAN: Ja vi får se om jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Tror jag får ta och ligga lågt med musiken ett tag och gå igång med detta istället. Vi får se hur det går tills imonn.

MUSIK: Ja jag tror att det är bättre att köra romanen än musiken ett tag så får vi se hur det går med det. Vi håller tummarna för imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: