lördag 30 mars 2019

Lördag 30/3-2019 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen på appen och jag var rätt seg idag när jag kom ur sängen till 10:50 tiden. Jag fick i mig frukosten och så satte jag igång med att klippa mig så efter detta så gick jag igång med träningsmaten gjorde idag köttfärssås med wokgrönsaker i hoppas att jag inte har tröttnat på detta ännu. Så efter detta så gick jag igång med middagen till tre tiden hade idag hamburgare och pommes och såg en film idag när jag åt. Munny med ja jag kommer inte ihåg vad han heter men han kan inte agera men är ändå med i filmer men denna var kass och inte alls bra. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad. Så mer? Jo jag har chans på först 48000 och sedan 270000 ser idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn. Jo jag hade satt in fel dag på streamen jag trodde att veckan slutade med söndag men den slutade med lördag så jag satte in sista dagen och det var då lördag ändrade detta idag till söndag som är första dagen i veckan. Jag kan inte begripa att det startar veckan med söndag idioter.

TRÄNING: Ja idag skulle jag kört men hoppade det idag men tills måndag så skall jag köra även om jag sover kasst. Måste gå igång igen med detta.

ROMAN: Ja kör kanske till måndag igen om jag sover någorlunda och det hoppas jag att jag gör. Vi får se till måndag hur det går.

MUSIK: Ja jag tror att jag kör romanen till måndag om jag sover nog vill säga. Vi hoppas på det så ser vi till måndag hur det gick.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: