torsdag 7 mars 2019

Torsdag 7/3-2019 19:53

DAG: Jaha till natt igen och jag sov inte bra inatt heller. Tabletterna varade inte så länge denna gånger heller. Sov 1 timme rem inatt och kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken till ett tiden mer om detta nedan. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Gjorde middagen med en gång jag kom hem och hoppade stretchen igen idag. Så gjorde samma mat som i måndags och idag var det inte gott igen. Men jag fick i mig det mesta i alla fall. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så laddade jag hem ett spel det håller på att ladda nu. Så mer då? Nä jag vann inte nått igår heller såg det idag om man vinner över 50000 så skickar de ett mail och jag såg idag att jag inte hade mer än ett mail idag så ingen vinst heller. Så mer? Jo jag såg en serie när jag åt idag med har kommit till elva av tretton så snart är jag klar med denna. Jo jag fick min deklaration med idag skall göra den imonn så jag får pengarna till midsommar eller när det nu är. Jag kommer få 1100 så det lägger jag i sparkontot för framtida behov. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag och det gick okey trotts kass natt inatt. Men jag hoppade stretchen igen idag jag hade hoppats på att jag sov bättre och kunde köra mer sedan men just nu så går det inte så bra jag sover sämre och sämre igen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja jag körde idag och jag gjorde alla verser och sedan refrängen men jag vet inte hur det blev inte så bra tror jag skall lyssna imonn och se.

Jaha dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: