måndag 18 mars 2019

Måndag 18/3-2019 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov inatt en timme tjugo rem. Kom ur sängen till 10:50 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken. Körde den idag fram till 14:30 då ja la av för dagen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Hade idag köttbullar och mos gott mos. Såg en serie idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag kollat lite på spelet idag ja programmet har jag kollat lite. Så mer? Jo imonn skall jag göra deklarationen och så skall jag till sjuksköterskan till tre blir sent med maten men det är bara en gång per år. Kommer gå igång med middagen till fyra tiden imonn. Tar nog en timme hem tror jag, jag kanske går hem imonn så slipper jag betala jag har nog inte så det räcker att åka hem jag skall sedan tillbaks igen för att träffa läkaren till nästa tisdag till ett tiden. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag körde idag men jag var seg och hade inte lust idag jag sov rätt okey en timme tjugo men idag var jag seg. Jag behöver sova mer om jag skall kunna göra allt och sedan höja med om tio veckor nått sånt är det men jag vet inte om jag kan höja. Men jag kanske kan höja på lite och sedan inte på allt. Jag har redan nu kört två övningar i 40 veckor och jag vet inte om jag kan höja där heller men jag får se hur jag gör om ett tag.

ROMAN: Ja om jag sov en timme trettio så hade jag nog kunna köra på denna punkt men det gör jag inte ja idag sov jag  en och tjugo som är okey men jag vet inte om jag kan köra om jag sover så lite.

MUSIK: Ja idag gjorde jag sista versen och gick på refrängen med nu har jag ett break som jag måste göra text till men annars är jag klar nu. Och det låter inte så bra just nu men jag kanske kan göra lite till och fixa till det lite. Men jag skall köra detta tills jag kan hela texten utantill då kanske jag kan få igång rösten igen och sjunga bättre med hoppas jag.

Så dagen är över och jag kan säga Tjingeling! 

Inga kommentarer: