fredag 22 mars 2019

Fredag 22/3-2019 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag riktigt bra men vaknade inatt med sura uppstötningar och sov sedan inte på länge. Men appen visade en timme och fyrtio rem vilket nog inte stämmer men rätt okey natt inatt. Kom ur sängen till 10:50 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken till ett tiden körde den sedan till två då jag la ner för dagen. Så till två tiden gick jag igång med skann på båda datorerna en en hade ett virus som jag tog bort. Men jag fattade inte om man skulle stänga av systemåterställningen eller inte. Jag var uppe med chatt men jag vet inte riktigt hur man gör. Så jag skannade datorn igen håller på nu. Så mer? Jo till 14:30 tiden så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och sedan gick jag upp på chatten och till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg två serier när jag åt idag. Så mer? Det är lotter idag till nio och sedan halv tio så jag hoppas att de ringer idag innan tio och om de inte ringer så hoppas jag att jag vann lite i alla fall. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja jag kör imonn om jag sover vill säga jag hoppas jag sover som inatt då kör jag igen tills imonn. Stretchen alltså.

ROMAN: Ja jag har läst idag ett par kapitel men inte gjort nått på denna punkt alls.

MUISK: Ja jag gick igenom den idag ett par gånger men jag tappade farten idag och la ner. Men jag skall köra den så jag kommer igång igen med talet hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: