måndag 11 mars 2019

Måndag 11/3-2019 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag okey nä bra jag sov en timme och fyrtio rem. Kom ur sängen till 11:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken till ett tiden. Körde den till två tiden då jag la ner för dagen. Och till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag har pillat med discord men jag fattar nog inte hur det fungerar ändå inte helt i alla fall. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick okey det är lättare med måndag än med torsdag. Men jag hoppade stretchen igen idag räcker inte att sova en dag måste sova mer dagar för att bli pigg.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Ja idag gick jag igång med att skriva ner text men det sket sig idag jag gjorde inte rätt och jag la ner måste lära mig hur jag skall göra och det kommer ta ett tag men jag hoppas att jag kommer få igång det ändå.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: