måndag 25 mars 2019

Måndag 25/3-2019 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en natt till men lite rem sov inatt 15 minuter rem och jag vet inte om appen fungerar som den skall jag tror att något är fel men jag skall se ett tag till innan jag kontaktar dem. Så kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag tappade farten nästan med en gång idag så jag gjorde inte nått idag. Men när klockan slog tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag skall göra till torsdag måste göra då. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så såg en en serie när jag åt idag. Så mer? Jo imonn skall jag träffa läkaren och sedan skall jag gå hem har inte råd att åka pengarna räcker inte till det. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag det var upptaget och jag sket i det för det kom en till efter den jag väntade på så jag la ner och gick hem.

ROMAN: Ja kommer kanske köra igen om jag inte kommer någon vart med musiken fram över. Men jag kommer köra musik och testa om det går. Just nu sover jag inte bra nog men jag kanske kan sedan igen.

MUSIK: Ja hoppade allt idag och gjorde inte nått men inte heller imonn kommer jag hinna göra nått jag skall till läkaren till ett sedan hem tar nog en timme hem så hemma igen till tre då går jag igång med middagen så jag hinner inte nått imonn.

Så jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: