måndag 4 mars 2019

Måndag 4/3-2019 19:57

DAG: Jaha till natt igen då ja sov illa inatt fick ut 40 minuter rem och inte mer än sex timmar djup så rätt kasst. Kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken igen. Men idag tappade jag lusten och la ner och gjorde inte mer idag jo lite till men det får ni se nedan. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Idag gjorde jag hela middagen så jag hade inte gjort den klar idag utan fick göra allt idag. Jag hade köttbullar med wok grönsaker och pasta till. Men jag wokade för länge idag så det var inte så gott idag. Men det gick ner. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Men ändå en okey dag idag trotts kass natt.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag nä inte stretchen hade inte lust idag alls så jag hoppade den. Men jag orkade med bröstet idag brukar inte göra detta när jag sover kasst men idag så.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja jag har kollat lite idag och jag har kommit på att den går för långsamt jag måste höja tempot på den. Sedan när jag gjorde versen så gjorde jag en takt nä två takter men det är fyra takter så jag får hitta på nått där. Imonn skall jag ta prov till tio tiden på fastande mage men sedan skall jag höja tempot och sedan om jag kan lägga till lite sång.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: