fredag 29 mars 2019

Fredag 29/3-2019 19:53

DAG: Jaha jag vet nu att appen inte är som den skall men jag hoppas att de rättar till den om ett tag. Inatt sov jag igen 20 minuter rem men detta är fel tror jag tog annat inatt men den blev fel den med. Kom upp till vaket tillstånd till sex och låg sedan fram till nio tiden innan jag kom ur sängen. Fick idag i mig en stor frukost med ägg och bacon som jag också hade igår. Så till tolv gick jag igång med tvätten och sedan upp igen. Så fick sedan upp tvätten till fyra tiden och gick igång med middagen. Hade idag korv och stripes och såg en serie idag när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Jo jag var ute till två tiden och köpte lite på ICA sedan hem igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Jo det är spel idag först till 21:00 och sedan till 21:30 så de ringer innan tio om jag vann mer än millen annars ser jag om jag kan vinna nått och så ser jag detta imonn när jag kollar mailen. Så mer? Nä nog.

TRÄNING: Ja kör imonn om jag är pigg när jag vaknar imonn. Kan inte se på appen för den är inte som den skall får se om jag är pigg imonn.

ROMAN: Ja om jag sover så kommer jag försöka igen på denna punkt men just nu är det inte bra men jag hoppas på nya tabletten ännu gör den inget men det kanske tar ett tag. Så jag skall ta den ett par veckor och så ser jag om den gör nytta.

MUSIK: Ja denna punkt kan jag köra igen till måndag först.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: