torsdag 14 mars 2019

Torsdag 14/3-2019 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt sov inatt en timme rem och kom ur sängen till 11:25. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken. Körde den idag till 14:30 tiden då jag la ner för dagen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med bloggen. Så mer? Jo jag vann inte nått idag heller det ligger på 3* pengarna och då är det över millen och då ringer de och de gjorde de inte idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då det är tvätt hela dagen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick inte så bra idag jag var seg efter kass natt och hoppade lite övningar idag jag tappade farten helt idag på slutet och la ner.

ROMAN: Nä inget här idag heller.

MUSIK: Ja men på denna punkt fick jag lite gjort i alla fall. Jag la två verser innan jag gav upp för dagen gör mer till nästa vecka måndag hoppas jag. Men det gick rätt okey idag och det blev så där inte hel kasst utan okey.

Så jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: