torsdag 21 mars 2019

Torsdag 21/3-2019 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en tjugo och det får gå till okey nätter. Vill ha en och fyrtio eller två men en och tjugo är okey. Kom ur sängen till 11:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken körde den idag fram till 14:00 tiden då ja la ner för dagen. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och glodde på Youtube ett tag tills nu. Ja mer? Jo jag vann nog inte nått inatt ser detta idag när jag kollar mailen. Men det gav nog inte nått igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och idag körde jag allt och sedan hoppade jag stretchen med men till nästa vecka om jag sover en timme tjugo så skall jag köra stretchen med.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja idag la jag på breaket och så lag jag på lite reverb och lite till så jag tror att den är klar men jag skall lyssna på den imonn den är inte vidare bra men det finns två versioner en med sång och en med rap. Och som jag sa inte så bra men jag skall ta och öva rappen tills jag kan den utantill så kanske jag får igång min röst igen. Men då måste jag köra den åtminstone en timme eller mer. Så kanske jag får igång rösten igen men då måste jag köra den varje dag alla vardagar så får jag förhoppningsvis igång rösten igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: