söndag 10 mars 2019

Söndag 10/3-2019 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov en timme rem och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga till ett tiden. Så efter detta så gick jag igång med middagen till två tiden. Jag hade idag kotletter med pommes och såg två serier nä det var två avsnitt av samma serie och det var sista avsnitten för detta säsongen. Nu har jag två serier som går med ett avsnitt varje vecka. Så mer? Jo sedan till sex tiden gick jag igång med streamen och körde till sju då jag la ner. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller ja inatt såg att jag hade bara chans på ett par tusen det var tre gånger utdelningen och då var det över millen och de ringde inte så det har jag inte vunnit. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn om jag sover som vanligt men jag hoppas att det går bättre inatt.

ROMAN: Ja om jag inte sover så kan jag inte göra denna punkt och det gör jag inte just nu. Men jag har inte gett upp jag hoppas att jag kan sova bättre längre fram.

MUSIK: Ja imonn skall jag köra igen och då skall jag testa en ny sak jag hoppas att om jag kör detta ett tag så kommer sångrösten med efter ett tag. Mer om detta imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: