fredag 1 mars 2019

Fredag 1/3-2019 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt sov inatt en timme rem. Och kom ur sängen till 10:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med tvätten till tolv idag. Sedan upp igen. Och väntade på att klockan skulle slå ett då jag skulle hänga upp den samma. Och när klockan slog ett så stack jag till först apoteket och sedan ICA för att handla lite ja det gick på över 400 idag men så fick jag rabatt och lite till så jag kom ner till 400 420 för att vara exakt. Så sedan stack jag hem igen och gick ner och hämtade lakarna. Sedan upp igen och så till tio i fyra stack jag ner och fick upp resten och gick igång med middagen. Hade idag korv och pommes och såg två serier när jag åt ja jag fick i mig en kopp kaffe med undertiden jag såg detta och en semla med tog en när jag kom hem idag och sedan en till efter middagen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Jo det är spel idag först till 21:00 då har jag tre chanser sedan en till till 21:30 då har jag en chans till så jag hoppas att jag kan ta hem lite pengar idag. Ni får veta på Twitter idag eller imonn på bloggen om jag inte går upp. Så mer? Jo jag köpte ett spel idag låg på rea och jag tog det med sparade pengar så jag gjorde inte av med några av mina pengar idag. Jag hade 120 och så la jag till 200 så fick jag ett spel som jag kommer spela på Twitch senare en dag men jag har ett spel att spela innan detta så det kommer ta tid innan jag spelar det. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger hej för idag. Jo jag skannade datorerna idag med till ett tiden.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt men sömnen har varit lite seg ett tag nu det är som om tabletterna slutat att verka. Ja magnesium.

ROMAN: Ja ha har inte gjort nått på denna punkt på ett bra tag och om jag kör musiken så kommer jag inte köra här på ett tag till.

MUSIK: Ja jag kör till måndag igen om jag sover vill säga jag hoppas att jag inte har tappat allt igen utan att det kommer igen.

Så jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: