torsdag 28 februari 2019

Torsdag 28/2-2019 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt sov inatt 1 och 20 rem och jag det är helt okey för mig. Kom ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken igen. Körde den idag lite av och till först ett tag sedan la jag ner jag tappade farten men så gick jag igång med texten igen efter ett tag. Mer om detta nedan. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag. Jo imonn är det tvätt till tolv och sedan skall jag ut och handla lite. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses till imonn igen.

TRÄNING: Japp jag körde idag men jag hoppade stretchen igen idag. Och jag tog tid på mig var inte hemma igen förrän till 17:20 tiden sen idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja idag la jag på stråkar och så gjorde jag alla texten i två omgångar. Den kan bli rätt bra i alla fall just nu men det återstår att lägga till sången som kan göra låten kass igen. Jag kommer göra detta tills måndag igen om jag sover så jag återkommer om det senare igen.

Så jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: