söndag 17 februari 2019

Söndag 17/2-2019 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inatt en timme rem och kom upp ur sängen till åtta tiden men låg ända till 10:00 innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och så stack jag till vagnen till 11:10 tiden sedan tog det tid innan vagnen kom så jag var på Järntorget till 11:50. Så sedan kom min trumkompis och så fikade vi och tjötade lite sedan for jag hem till ett tiden. Så gick igång med middagen till 14:30 tiden hade idag kotletter med stripes igen. Såg en serie idag när jag åt och så bäddade jag sängen. Även om jag nu inte behöver göra detta den syns inte längre i bild. Det var den nya kameran jag la till så ser man inte nått av rummet längre. Så sedan till sex gick jag igång och körde till sju då jag la ner för dagen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag tror jag visst ja jag kan inte komma på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt. Sov bra ett tag men nu är det inte så bra längre jag tror att jag gör som jag gjorde innan men vi får se tills imonn.

ROMAN: Ja jag tror inte jag köra på denna punkt på ett tag om jag inte sover bra och sedan blir pigg igen då kör jag igen här men det återstår att se.

MUSIK: Ja om jag sover så skall jag se om jag inte ka få till lite på denna punkt tills imonn. Skall se om låten är okey eller inte och då spelar jag in lite sång och ser sedan om det är okey. Så skall jag se om jag kan få tag i min granne en dag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: