måndag 25 februari 2019

Måndag 25/2-2019 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov inatt en timme och tjugo rem. Kom ur sängen till 10:50 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag igen. Ja jag gick igång med den och la sedan ner den och gick sedan igång med att spela ny musik igen. Jag la ner den gamla låten och gick på en ny låt som jag fick fram genom att kolla ackord. Mer om detta nedan på musik. Så till 14:50 la jag ner och stack till träningen till tre. Tränade sedan hem igen men idag hoppade jag stretchen. Och gick igång med middagen hade idag köttfärssås med wokgrönsaker i och det var väldigt gott med detta i måste få i mig mer grönsaker. Så såg på en serie idag när jag åt sista avsnittet idag kommer till nästa år igen. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med bloggen. Jo jag fick ett samtal från morsan hon ligger inne på sjukhus kanske skall hon få en ballongsprängning men jag får nog veta imonn hoppas jag. Så mer? Jo jag laddade upp streamen idag till Youtube och fixade till detta. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag men hoppade stretchen tappade farten helt idag så jag tänkte tar igen det sedan igen men inte idag. Men jag måste gå igång igen med detta så jag kommer igång igen med detta.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja jag gick igång med en ny låt idag och jag gjorde den så lätt som möjligt och det gick okey idag fick till rätt okey sång och så är det i min tonhöjd så jag kan sjunga lite bättre sedan hoppas jag. Jag skall göra klart den andra med men jag tror inte att det blir nått av den. Jag måste sjunga så jag kan sjunga jag kan inte gå högt eller lågt så jag får ta ackord som ligger nära min röst och det har jag gjort nu. Så jag kör imonn igen hoppas jag just nu har jag bara gjort ackord på vers och refräng och ett mellan spel men jag hoppas att jag kan sjunga bättre om jag kör rätt ton höjd hela tiden. Jag har tagit ackorden så nära c som det bara går vi får se hur det blir med den. Om allt går som jag vill så kör jag igen imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! 

Inga kommentarer: