torsdag 7 februari 2019

Torsdag 7/2-2019 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov inatt en och tjugo så rätt okey sömn inatt kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så gick jag igång med musiken idag igen. Körde den idag till 14:30 tiden då jag la av för idag stack sedan till träningen och sedan hem igen. Sket i stretchen igen idag och gick igång med middagen. Så såg två avsnitt av serien idag igen och fick sedan i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag skall träffa läkaren och en sköterska till mars. Och då går det åt 300 och sedan 100 så jag får spara till nästa månad. Så mer? Jo jag vann inte nått idag heller de ringde inte och då vinner man inte stort och inte lite heller såg idag på resultatet. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Då jag skall ut och fixa tabletter och mat.

TRÄNING: Ja körde idag och idag körde jag allt men hoppade stretchen igen. Det är som om all kraft rinner ur mig när jag är klar med gymmet.

ROMAN: Ja kör här igen när jag sover igen om det sker snart eller inte vet jag inte.

MUSIK: Ja körde idag och idag la jag till lite stråkar jag har gjort versen och refrängen men inte mer. Så jag vet inte riktigt vad jag skall göra nu. Men vi får se tills imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: