fredag 15 februari 2019

Fredag 15/2-2019 19:40

DAG: Jaha jag har kommit på att tabletterna jag fick av morsan gör att jag sover bra igen. Jag fick magnesium tabletter som jag tar två per dag och då sover jag en och fyrtio per natt. Så jag skall äta upp dessa sedan beställa från apoteket för jag vet inte vad som finns i dessa jag äter nu. Det är magnesium i dem men jag vet inte vad mer det är. Det finns ingen info om dem heller inget alls så jag litar inte på dem att det är det det står i dem. Men jag äter dessa och sedan beställer jag på apoteket sedan blir nog dyrare men då vet jag vad det är i dem. Så mer? Jo jag kom upp ur sängen idag till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Även att jag sover så är jag inte pigg inte så som jag borde vara tror jag. Men om jag sover ett par månader så hoppas jag att jag sover igen om man nu kan detta har läst någonstans att detta inte går att göra. Men jag hoppas att jag kan bli lite piggare med tiden om jag nu sover en och fyrtio hela tiden nu på dessa tabletter. Så mer? Jag gick igång med tvätten till tolv och så ner igen till ett tiden och hängde upp den samma. Så sedan till ett tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till fyra så stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en ny serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så tog jag lite choklad som jag köpte. Så mer? Idag är det spel till nio sedan till nio och trettio har först tre chanser sedan en till till nio och trettio. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn skall jag då köra stretch men jag tror inte jag gör detta för jag måste göra träningsmaten imonn jag skall ut till söndag och hinner inte då. Så jag tror jag hoppar stretchen imonn med.

ROMAN: Ja vem vet jag kanske kan köra romanen igen om jag nu sover bättre länge. Just nu är jag inte pigg men jag hoppas att jag blir med tiden om jag sover länge lång tid.

MUSIK: Ja jag kör igen till måndag hoppas jag om jag sover vill säga vi hoppas på det och så ser vi om jag kör igen till måndag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: