söndag 24 februari 2019

Söndag 24/2-2019 19:33

DAG: Jaha till  natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov en och fyrtio rem och kom ur sängen till 10:50 tiden. Jag fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga som jag inte har gjort på två veckor nu. Så efter detta så gjorde jag inte mycket tills klockan slog 14:30 då gick jag igång med middagen hade idag fläsk och potatis och löksås igen. Och det var lika gott som igår men denna gången så åt jag det när det var lite kallare igår brände jag mig lite men inte idag. Jag såg två serier idag när jag åt det var två avsnitt av samma serie idag. Så och efter detta fick jag i mig en kopp med kaffe. Så sedan till sex tiden gick jag igång med streamen igen körde den idag en knapp timme till sju tiden. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag igen ser detta idag när jag kollar mailen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn kan bara hoppas att jag sover inatt med hoppas på det.

ROMAN: Ja om jag sover bättre så kanske jag kan köra på denna punkt igen men det kommer nog ta ett tag innan jag är pigg igen. Och så måste jag sova med åtminstone en och tjugo så kanske jag kan gå på denna punkt igen

MUSIK: Ja jag kör imonn om jag sover nog inatt så skall jag lägga på sången på refrängen och så är jag klar med denna låt. Den blev inte så bra men jag gör en till och ser hur det går då. Jag måste lära mig att sjunga bättre med.

Så jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: