lördag 16 februari 2019

Lördag 16/2-2019 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag inte så bra men jag la mig inte som jag skulle igår heller måste göra rätt när jag lägger mig. Så inatt sov jag en timme rem. Kom upp till 11:30 idag fick i mig frukosten och så fick jag ner tabletterna just i tid idag lite sen till och med. Så sedan har jag idag inte gjort nått efter kass natt. Jo jag gick igång med middagen till 14:50 tiden hade idag kotletter med stripes och såg två serier idag två olika. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar kaffe idag hade nog glömt innan en dag. Så mer? Jag hoppas om jag lägger mig som jag skall och inte gör annat så skall jag sedan sova i en timme och fyrtio och sova bra fram över hoppas jag. Jag skall se till att jag lägger mig inatt för imonn skall jag upp till tio tiden och sedan sticka till vagnen till elva tiden. Skall  ut och ta mig en kopp med min trumkompis till tolv tiden. Sedan skall jag hem och gå igång med middagen till tre tiden eller innan. Sedan skall jag spela till sex tiden och idag fuskade jag lite för sist så kom jag inte på hur jag skulle göra men såg den förra gången att jag missade lite men tar igen det nu. Så mer? Jo jag kan ha vunnit lite eller lite mer ser detta idag när jag kollar mailen så ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag igen men jag sov kasst så jag kommer sova bättre om jag lägger mig som jag skall och inte glor på Youtube för då sover jag inte. Och då hoppas jag att jag kan köra allt igen som jag gjorde innan.

ROMAN: Ja jag kanske går igång igen med denna punkt om jag sover vill säga hoppas på det.

MUSIK: Ja sover jag igen så skall jag köra denna punkt och sjunga sedan så att jag kan hitta min röst och sjunga bättre hoppas jag i alla fall. Vi får se hur det går med det.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: