fredag 22 februari 2019

Fredag 22/2-2019 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag en timme och tjugo rem så en bra natt inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så till 11:30 tiden stack jag till tandläkaren ja jag skulle till tandhygienisten till tolv och femton. Så jag gjorde det och sedan på vägen hem så stannade jag till på ICA för att handla lite sedan hem igen. Så gjorde inte nått idag på hela dagen. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg två serier på teven. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så tog jag lite choklad och såg klart serien. Så efter detta så gjorde jag inte mer. En rätt kass dag men jag sov rätt okey inatt ändå.

TRÄNING: Ja jag kör igen tills imonn hoppas jag. Jag skall göra träningsmaten och sedan hoppas jag att jag kan köra stretchen igen så jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Ja till måndag hoppas jag att jag kan göra klart refrängen till låten och sedan skall jag göra ny låt igen enklare tänkte jag så skall vi se om den blir bättre eller inte.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: