onsdag 27 februari 2019

Onsdag 27/2-2019 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov inatt fyrtio minuter rem och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken körde den idag fram till 14:30 tiden. Då jag gick igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag fick i mig två knäckisar till sex tiden med. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen tills imonn då det är träning till tre tiden men jag tror att jag kommer göra musik om jag sover någorlunda vill säga jag hoppas att jag gör det med. Så mer? Jo lotto har gått och jag vann inget och viking lotto har gått och jag vann ingenting. Men jag har chans på lite tills inatt ser detta imonn om de ringer så är det över millen annars så ser jag det när jag kollar mailen och då är det inte över millen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn om ni har lust.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan för imonn och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn och även stretchen hoppas jag på.

ROMAN: Ja inget idag heller jag kanske kan komma igen om jag sover bättre ett längre tag så kan jag nog komma igen på denna punkt igen.

MUSIK: Ja jag har idag gjort klart låten ja jag kommer nog lägga till lite mer men jag har gjort hela låten nu. Den är lite över 6 minuter lång och jag kommer köra den imonn med om jag sover vill säga. Har börjat göra lite text med så får vi se hur det blir. Men just nu ser det okey ut.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: