måndag 1 april 2019

Måndag 1/4-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en natt som innan sov inatt 13 minuter rem och kom ur sängen till 10:30 tiden hade tänkt idag att ta ägg frukost men glömde och fick i mig mackor idag igen. Så jag gick igång idag till tolv tiden eller om det var lite efter tolv med att gå igång med romanen igen. Så körde den idag fram till 14:00 då jag la ner för dagen. Så sedan till klockan tre stack jag till träningen. Och idag var jag rätt pigg kan jag säga och appen visar inte rätt men jag tror ändå att jag sover okey trotts att den bara visar 13 minuter jag sov längre än detta inatt. Så träningen och så hem igen gjorde stretchen idag och sedan gick jag igång med middagen. Såg en serie när jag åt och sedan fick jag inte i mig en kopp kaffe idag jag hann inte få i mig den så jag tar den efter bloggen idag. Så mer? Jag hoppas att jag sover bra fram över med så jag kan gå igång igen med romanen. Det går lite segt men jag hoppas att jag kan köra mer sedan när tiden har gått lite mer. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja det gör illa ont att köra igen men jag hoppas om jag håller på så kommer jag komma igång igen med detta mitt mål är nu att jag skall kunna gå ut i spagat och split men jag vet inte hur länge detta kommer att ta men det är målet.

ROMAN: Ja jag körde idag men jag fick gå tillbaks igen och kolla alla sidor för jag la till en sak som jag inte mindes om jag hade gjort innan jag hoppas att jag inte gjort det innan nu men jag hittade inget om det i texten idag.

MUSIK: Ja jag kör igen på roman och jag vet inte när jag igen kommer till denna punkt igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: