onsdag 17 april 2019

Onsdag 17/4-2019 19:56

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag kunde inte somna igår efter att han hade raderat mitt konto. Så jag kom ur sängen till 10:30 tiden men vaknade tidigt idag igen till sex tiden idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Skulle till närhälsan till 13:00 så jag stack till 12:45 idag och kom sedan in till 13:30 så jag fick vänta ett bra tag idag. Så sedan tog jag vägen till ICA för att köpa lite fick idag en japp med bara en japp i och jag orkade inte gå tillbaks igen med den så jag åt upp den. Det var en dubbel japp men bara en bit i. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes med ketchup och senap. Såg en film idag när jag åt kommer inte ihåg vad den hette men den var okey. Så mer? Jo jag hade chans på lite pengar igår men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite ser idag när jag kollar mailen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn då är det gym så jag hoppas att jag sover inatt.

TRÄNING: Ja jag kör imonn om jag sover och det hoppas jag på för jag sov dåligt inatt så hoppas jag att jag sover bra inatt.

ROMAN: Ja sover jag och jag är pigg med och det är lite som hur som helst men jag hoppas att jag sover så jag är pigg imonn så kör jag denna punkt fram till 14:30 eller längre.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: