tisdag 30 april 2019

Tisdag 30/4-2019 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt vaknade många gånger på morgonen och kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan igen. Har kört den från och till hela dagen idag. Men det är inte som det skall och jag vet inte varför det är så eller. Så jag väntar på svar på annan fråga ja ett antal frågor faktiskt får nog svar imonn. Men jag vet inte om programvaran är okey eller om det är något fel på den för den visar inte rätt och jag vet inte varför den gör det. Men jag får svar sedan får jag fråga igen. Och jag söker i deras support men jag hittar inte orden jag skall använda så jag kommer ingen vart just nu. Ja jag har dyslexi och vet inte vad det är för ord de använder så jag hittar inte nått stava engelska är inte lätt. Så mer? Jo jag spelade spelet klart igår och började på det andra idag och kom en bit. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så pillade jag mer med hemsidan. Så mer? Nä inget mer idag men jag hoppas att jag sover tills imonn så skall jag köra romanen imonn innan jag går igång med spelet till sex tiden. Så mer? Nä nog för idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag kör igen till torsdag och då är det också höjning igen så det kommer blir tungt att lyfta till då. Men jag hoppas att jag sover så kör jag på igen.

ROMAN: Ja jag kör tills imonn hoppas jag i alla fall.

HEMSIDAN: Ja jag gjorde en sida på mobilen för ett par dagar sedan och nu gjorde jag den klar men det var med på tablet och desktop med. Så idag har jag gjort så den blir okey på mobilen och fixat en bild till tablet och desktop men nu syns inte mobilen när jag kör granskning då är alla sidor med loggan och inget mer. Jag vet inte om detta är en bugg eller vad det nu är men jag kanske fixar detta imonn om jag inte skriver viket jag hoppas på. Men mer om detta imonn.

Så jag säger Tjingeling! 

Inga kommentarer: