onsdag 10 april 2019

Onsdag 10/4-2019 19:46

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt jag sov åtminstone så pass bra att jag kunde köra romanen idag. Men jag vaknade igen till att de bankade utanför till sex tiden sedan kom jag ur sängen till 10:30 idag igen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till tolv tiden. Körde den idag till 14:30 tiden då ja la ner för dagen. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen igen och idag hade jag kyckling igen men idag lät jag den gå i en timme innan jag fick ur den. Och brandvarnaren gick igång när jag öppnade ugnen så jag fick ta ner den idag. Så till fyra tiden gick jag igång att äta och idag fick jag till det gott. Så satte igång att se en film idag men jag såg inte klart idag hade inte lust att se idag så jag ser en annan dag. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag med ser när jag kollar mailen idag om jag vann nått. Så mer? Jo jag hoppas på bra sömn inatt med så jag kan köra stretchen imonn med måste gå igång med detta igen nu.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt som idag så kör jag hela stretchen med imonn. Måste köra igen nu.

ROMAN: Ja som jag sa innan så kom jag på en grej och den gjorde jag idag men jag hann inte klart idag så jag kör imonn igen. Jag måste bygga ut historien rätt mycket om det skall bli en bok av det. Men jag lägger till hela tiden just nu är det bara 200 sidor men jag skall nog få upp det till mer hoppas jag annars hinner jag inte berätta historien.

MUSIK: Ja jag får se om jag har kvar denna punkt ett tag till men sedan tror jag att jag tar bort den helt ett tag om jag nu kör romanen så kommer jag inte köra här alls. Men jag har den ett tag till.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: