måndag 15 april 2019

Måndag 15/4-2019 19:37

DAG: Ja till natt igen då ja och inatt vaknade jag till fem tiden och jag var illa pigg idag. Så låg jag till 10:30 då jag gick upp och gjorde mig i ordning. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med Adobe igen. De har inte dragit pengarna för det är något fel på kortet men det är inte fel på kortet jag ringde till banken och då sa de att allt är okey. Så jag ringde idag igen och då sa de att de drar tills imonn till 13:30 tiden. Men jag tror att det är något fel i deras system. För allt jag gör är att jag lägger in samma kort igen och igen. Nu hoppas jag att det dras imonn annars får jag kontakta dem igen. Det skall dras till den förste och jag är lite rädd att de tar en avgift om de inte får betalat snart. Men jag får se imonn om det dras till 13:30 tiden hoppas det. Så efter detta så gjorde jag inte mycket idag mer jo jag tränade till tre tiden. Och det gick illa bra idag hur jag kan vara pigg idag när jag bara sov till fem tiden. Mena jag var pigg hela tiden idag och sedan när jag kom hem så gjorde jag stretchen med. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja allt gick lätt idag trotts att jag inte sov sedan fem idag. Jag förstår mig igen på varför jag ibland är pigg och inte annan dag. Men idag var jag pigg och allt gick bra.

ROMAN: Ja jag hoppade detta idag men tills imonn kör jag om jag sover och om de tar betalat som de skall till 13:30 tiden.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: