tisdag 16 april 2019

Tisdag 16/4-2019 19:50

DAG: Jaha till natt igen och en inte så bra natt inatt kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten och så satte jag igång med mitt Adobe program han sa att jag skulle radera min plan och ta en ny. Okey jag gjorde detta och jag kunde sedan inte använda mitt muse program. Så han dödade hela skiten jävla idiot så nu måste jag köpa nytt fan kommer gå på 2000 och sedan måste jag lära mig det och det kommer ta ett par månader. Men jag kan inte ändra hemsidan  nu alls och jag måste köpa nytt. Jag kontaktade dem och efter att han hade tagit bort det sa han att jag inte behöver betala alls jävla idiot. Ja sedan till två tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jag fick inte nått gjort idag tack vare den jävla idioten. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och pepparsås. Såg en serie när jag åt idag. Så mer? Jo imonn skall jag till närhälsan och göra EKG och lite provtagning sedan skall jag hem igen. Det är till ett sedan vet jag inte vad jag skall göra mer. Så mer? Jo jag har chans på pengar idag till 21:30 tiden hoppas att de ringer innan 22:00 då har jag vunnit över millen annars ser jag till mailen om det gav nått imonn. Så mer? Jag är jävligt trött på den idioten som tog bort mitt program.

TRÄNING: Ja jag kör till torsdag igen så hoppas jag att jag sover så skall jag köra stretchen med hoppas jag. Åtminstone benen måste jag köra.

ROMAN: Ja jag har idag läst igen jag tror att jag har kommit igång med det igen så jag skall se om jag kan köra igen till torsdag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! 

Inga kommentarer: