onsdag 1 maj 2019

Onsdag 1/5-2019 19:57

DAG: Jaha till natt och en kass natt igen så jag gick igång med hemsidan idag och gjorde inte mycket mer idag. Men först fick jag i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan. Jag gjorde fel idag och kom lång bak i kön till supporten. Men fick tillslut svar och nu tror jag att jag har fattat hur jag skall göra men menyn och lägga till grejor. Men jag skickade ett meddelande till som jag skall se idag om jag har fått svar. Så mer? Jo jag har spelat idag först på Nintendo sedan på datorn till fem tiden idag. Jag spelade en timme och spelade in med. Så mer? Jo det gick bra idag att spela. Så sedan gick jag igång med middagen till 14:30. Jo jag var ute med idag och handlade lite till 13:00 tiden tror jag att det var och morsan ringde då med men jag såg inte detta när jag kom hem. Så köpte lite sedan hem igen. Middagen bestod av karréer och ris idag. Såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe idag var det faktiskt två jag glömde ta igår så jag fick två idag. Så mer? Jo jag hoppas att jag sover inatt så kör jag romanen imonn. Men om sömnen är kass så kör jag hemsidan imonn med. Då borde jag veta hur jag skall göra och kunna gå igång med den igen.

TRÄNING: Ja idag har jag inte packat väskan har haft annat att göra men skall göra det nu efter bloggen. Och då är det ny tyngd så det kommer ta emot igen. Mer om detta imonn.

ROMAN: Ja inget idag men jag hoppas på imonn.

HEMSIDAN: Ja idag har jag pillat med en ett bra tag innan jag slutade. Och om jag får svar idag så kommer jag köra imonn om jag inte sover som jag skall. Om jag sover så kör jag roman. Men jag tror att jag har kommit på hur man gör när man gör sidan vi får se vad de säger om det idag när jag kolla mailen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: