torsdag 30 maj 2019

Torsdag 30/5-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och och en skit natt igen vaknade alldeles för tidigt idag igen och kom ur sängen till 11:15 fick i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan idag. Körde den idag fram till 14:30 tiden och till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä jag kommer inte ihåg mer idag eller så gjorde jag inte mer idag. Jag tror det var så jag gjorde inte mer idag. Jo jag har laddat ner ett spel som var gratis idag får se hur det är då. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde idag men jag hoppade för jag var så illa sen idag så jag hoppade två övningar idag. Jag var illa seg idag när jag väl kom till träningen. Så jag tappade farten helt idag och gjorde som jag sa inte allt idag. Jag hoppas att jag får tills imonn om morsan skickade igår så kommer det fram imonn hoppas jag. Så får vi se om det gör skillnad eller inte.

ROMAN: Nä inget idag heller.

HEMSIDAN: Ja jag gjorde tre sidor idag. Men jag har frågor som jag skall ställa idag innan jag lägger mig. Så får jag svar tills måndag eller kanske tills imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: