fredag 17 maj 2019

Fredag 17/5-2019 20:12

DAG: Jaha ännu en kass natt igen sov illa fram till sex tiden låg sedan fram till 10:30 innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan. Körde den hela dagen idag men mer om detta nedan. Så till två tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes. Såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad. Och så ringde morsan igen hon mår bättre så det var nog vatten ändå som gjorde att hon hade svårt att andas. Det fanns nog i lungorna så hon fick sprutor för att få bort vattnet. Så mer? Jo jag har chans idag på pengar jag hoppas det är dragning till 21:00 så innan 21:30 ringer de om det är hög vinst eller så till 21:30 då nästa dragning är och då ringer de innan 22:00 om det är hög vinst. Så jag hoppas på samtal.

TRÄNING: Ja jag kanske kör stretchen imonn. Kan inte bygga på hemsidan mer denna helg så jag kanske kör imonn om jag sover vill säga.

ROMAN: Ja sover jag så kör jag imonn.

HEMSIDAN: Ja idag har jag kört hela dagen idag men jag har fastnat så jag skall imonn dånga ett meddelande och till måndag tisdag hoppas jag få svar innan dess kan jag inte göra nått på hemsidan.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: