torsdag 16 maj 2019

Torsdag 16/5-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inatt sov så där och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att göra hemsidan idag. Men mer om detta nedan. Så till 14:45 så slutade jag med hemsidan och gjorde mig i ordning för träningen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gjorde bara benen. Sedan gick jag igång med middagen. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång igen med hemsidan skall göra lite till idag innan jag ger upp. Så mer? Nä inte idag.

TRÄNING: Ja körde allt idag igen och det är tungt ännu kommer nog vara ett bra tag innan jag får ny styrka igen. Men hoppade stretchen idag igen för jag var hemma till 17:20 så idag var jag väldigt sen hem.

ROMAN: Ja inget idag heller på denna punkt.

HEMSIDAN: Ja har gjort idag och just nu kollar jag om jag kan göra en meny till tabelet och desktop jag vet inte hur man gör men pillar just med detta idag efter bloggen. Jag la på idag till skräcknoveller och det gick som det skulle. Men jag vet inte hur jag skall göra menyn till tablet eller desktop så jag håller på nu att pilla med detta.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: