fredag 10 maj 2019

Fredag 10/5-2019 19:38

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen sov illa fram till sex tiden men låg till 9 innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång med hemsidan men idag sket det sig helt. Jag tror att det är fel på filen och jag har nu gått igång med en annan fil som jag hoppas inte blir fel på den med. Så jag skickade den till henne så kanske hon kan se vad det är för fel på den. Men jag gick igång med ny just nu så tror jag att jag tar den istället. Så mer? Jo till tolv var jag nere med tvätten och sedan upp igen. Så var jag nere och hängde upp den och så stack jag till ICA. Sedan hem igen. Så och hela dagen har jag pillat med hemsidan. Men det tar tid innan de svarar. Så till fyra stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag fläsk och löksås och potatis såg en serie när jag åt idag. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Och pillade ännu mer med hemsidan igen. Nu kommer jag inte få svar förrän tills måndag igen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då skall jag ut och rösta sedan kanske jag kan köra lite roman om jag har tur. Annars så kör jag hemsidan igen så hoppas jag att samma fel inte kommer igen.

TRÄNING: Ja om jag sover så kanske jag kör roman men jag tror att jag kommer köra hemsidan imonn och försöka göra en fotoalbum och det skall jag då göra med CSS och divar och jag vet inte hur jag skall göra heller. Men jag kommer lägga in benen om inte mer så i alla fall det.

ROMAN: Ja om jag sover så kanske jag kan köra denna punkt imonn.

HEMSIDAN: Ja jag hade gjort tre sidor idag innan den gav upp så om jag kör imonn vilket jag tror så skall jag kolla om jag kan få till ett fotoalbum och jag måste göra det för hand och jag vet inte hur heller. Men mer om detta imonn ses då.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: