lördag 18 maj 2019

Lördag 18/5-2019 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så fick jag vänta sedan på att ta tabletterna till 11:30. Så sedan har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Jo jag fick starta om igen på hemsidan men mer om detta nedan. Så efter detta så gjorde jag inte nått på hela dan. Jo jag har glott på Youtube och spelat lite spel men bara halvhjärtat. Så mer? Jo imonn skall jag till Järntorget och få i mig lite kaffe med min trumkompis till ett tiden. Så skall jag hem och gå igång med middagen och sedan gå igång med spelet till sex tiden eller kanske om jag hinner till fem tiden. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag. Jo jag har chans på lite pegar tills inatt ser när jag vaknar imonn om det gav nått. Är det över millen så ringer de annars ser jag det när jag kollar mailen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte nått idag men jag hoppas att jag sover så kör jag igen till måndag då skall jag till läkaren som ringde igår så jag kanske får sluta med mina sömntabletter ett tag och se om de vita blodkropparna kommer tillbaks igen. Får se vad han säger till måndag om detta.

ROMAN: Ja jag måste gå igång igen med detta sover jag lite bättre sedan men jag har hemsidan med att göra den måste jag göra så fan vet när jag kommer igång igen med detta.

HEMSIDAN: Ja jag får lägga ner och sätta igång igen jag har fel som jag inte kan fixa och det enda jag kan göra är att gå igång igen på nytt med allt. Så jag kör detta till måndag om jag inte sover annars kör jag romanen hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: