måndag 20 maj 2019

Måndag 20/5-2019 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen inatt sov illa fram till 10:30 då jag kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Och ja jag har inte gjort nått idag på hela dan. Jo jag stack till träningen och sedan hem igen skippade stretchen igen idag. Mer om detta nedan. Så sedan gick jag igång med middagen såg en serie när jag åt idag med efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig på sängen. Jo jag glömde idag jag stack till läkaren idag och då kom han på att det är nog orudis retard som gör att jag har för lite vita blodkroppar så jag fick ett recept på 150 istället för 200 så skall vi se om det går upp igen eller inte. Men dessa måste jag ta tre gånger om dagen istället för en gång. Dessa verkar inte över hela dygnet utan jag måste ta tre för att få nog med detta. Så skall vi  sedan ta prov igen och se om värdena är bättre då när jag tar mindre. Jag kom inte ihåg detta jag fick orudis länge sedan och jag mindes inte att detta kunde vara jag trodde att det var de nya sov tabletterna men inte heller. Skall äta dem i en månad sedan se hur värdena är då. Så mer? Jo imonn skal jag gå igång igen med hemsidan igen så hoppas jag att det blir rätt denna gång. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja körde allt idag men hoppade stretchen igen idag. Jag sover kasst igen och är jag trött så orkar jag inte göra det. Men jag hoppas på bättre sömn till efter Juni då de har rasat huset och bankandet har gett upp. Nu vaknar jag nästan varje dag till sju tiden då de sätter igång att banka igen.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag igen på denna punkt om inte då kör jag hemsidan får se hur natten blir.

HEMSIDAN: Ja jag har dångat ett nytt meddelande om var jag kan läsa på hoppas att hon vet en sida där jag kan få reda på hur man gör för nu kan jag det inte och då blir det fel och jag får lägga ner igen. Men jag går igång imonn om jag inte sover så hoppas jag att jag får till en ny sida rätt då kör jag igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: