fredag 24 maj 2019

Fredag 24/5-2019 19:55

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt vaknade jag till tre tiden och sov sedan inte mer kom ur sängen till åtta tiden och fick i mig en macka. Sedan dröjde jag fram till 10:30 och fick i mig resten av mackorna så tog jag mina tabletter till 11:30. Sedan till tolv eller lite där innan så stack jag ner med tvätten och la in den. Så sedan upp igen och gjorde inte nått idag på hela dagen idag. Jo jag var till ICA för att handla lite sedan hem igen. Fick upp tvätten till fyra tiden och gick sedan igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en nä två serier idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad. Så mer? En skit dag idag men jag fick tvättat i alla fall så okey då. Men jag sover ännu sämre nu än vad jag gjorde innan och jag vet inte varför jo jag tror att det är det jävla bankandet som går igång till sju tiden. Ja jag vakar till tre men jag tror ändå att det är det som gör att jag sover kasst just nu. Och jag får vänta en hel månad innan de ger upp. Så mer? Jo imonn skall jag köpa ett spel som går på 600 men jag har sparat 550 så jag kommer bara lägga ut 50 på det så jag har råd till det ändå. Kommer inte kunna spela det förrän till den 28é. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen tills imonn. Då hoppas jag att jag sover och att jag kan gå igång med romanen igen. Annars så kör jag hemsidan hela dagen så hoppas jag att det blir rätt då.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så kör jag stretchen tills imonn annars kör jag hemsidan så jag får lite gjort på den igen.

ROMAN: Ja jag hoppas på sömn inatt så kör jag igen på denna punkt.

HEMSIDAN: Ja om jag inte sover inatt så kör jag hemsidan imonn. Skall göra så mycket jag hinner om jag inte sover. Jag har fått reda på hur man gör så jag kan bara köra imonn. Men jag hoppas att jag sover igen så kör jag romanen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: