torsdag 9 maj 2019

Torsdag 9/5-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov inte bra alls inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och sedan ringde det på dörren. Det var grannen som hade en ugnslampa till mig min var sönder och hans med. Men det visade sig att det är något annat fel på min spis för den brinner inte ändå. Så sedan fick jag i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan idag. Men jag fastnade idag hoppas jag får svar tills imonn. Det är något fel och jag vet inte vad det är eller hur man fixar till det heller. Så jag hoppas jag får svar imonn så kan jag dånga ett till sedan om detta fick inte med detta idag. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Så fastnade jag på hemsidan och la ner stretchen idag. Jag gjorde benen men inte mer. Så sedan fick jag i mig middagen och så en kopp kaffe som jag ännu inte har fått i mig. Jo jag såg en serie när jag åt med. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag jo det är tvätt imonn till tolv.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag men jag fick ta i det är första veckan med ny tyngd och det var tungt idag. Men jag hoppade stretchen igen idag gjorde benen bara idag.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag kan köra på denna punkt igen snart men just nu sover jag kasst igen och jag vet inte när jag kan köra igen.

HEMSIDAN: Ja jag fick igång den som jag skulle men sedan tog det slut. Jag gjorde tre sidor idag men jag kan inte se dem då blir det fel och jag har ingen aning om vad jag skall göra åt det. Jag hoppas jag får svar imonn så skickar jag ett till med detta något är fel men jag vet inte vad eller hur jag skall fixa det.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: