tisdag 28 maj 2019

Tisdag 28/5-2019 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt vaknade jag till fem tiden och somnade sedan inte om jag kom ur sängen till åtta tiden. Och fick i mig fem knäcke mackor med makrill i tomat. Jag kunde inte ta mina vanliga mackor för jag har bara två per dag. Men knäcke har jag så det räcker. Så sedan gick jag igång med hemsidan, jag körde ett par sidor idag men till 13:00 så stack jag till ICA för att handla sedan hem igen. Och så andra om gången men idag tog det tid jag skulle ha lite nytt och fick leta så jag kom hem till 15:00. Ja då hade jag tagit upp allt kött och lagt in detta sedan gick jag igen till ICA så idag var jag sen. Kom igång med middagen till fyra tiden hade idag hamburgare och stripes och såg en serie när jag åt idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag glott på Youtube idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag skall köra igen till torsdag så jag återkommer med mera då.

ROMAN: Ja inget idag och jag kan inte sova så jag vet inte när jag kommer igen på denna punkt igen. Men jag kanske kan få en lösning på det om ett tag. Vi får se om det går.

HEMSIDAN: Ja jag gick igång idag trotts att jag inte hade lust men jag var uppe tidigt och jag satte igång. Jag gjorde en målar sida och sedan hem novell sida och allt gick bra. Sedan la jag ner och stack och handlade. Om jag sover kasst inatt igen så kör jag imonn igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: