lördag 25 maj 2019

Lördag 25/5-2019 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen men idag sov jag fram till 11:25. Kom ur sängen snabbt idag och fick i mig en macka och sedan tabletterna. Så sedan gick jag igång med inte nått på hela dagen idag. Jo jag har gjort lite på hemsidan idag men inte mycket alls. Seg idag trött även att jag sov ända fram till 11:25 men jag var seg och tappade farten med allt idag. Jag gjorde räkningarna idag till morgonen efter frukosten. Så får lite kvar denna månaden lite mer än jag brukar få tror jag i alla fall. Så sedan betalade jag spelet som jag köpte på Nintendo för 600 och jag hade 550 så jag la ut bara en femtiolapp. Så till den 11 skall jag beställa en stylist som kommer från England tar väl en vecka innan den kommer tror jag. Så mer? Jo till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så lite senare en choklad kaka med lakrits gott mos. Så mer?  Jo jag laddade ner ett spel men det var inte så bra så jag laddade ut det igen ja till Nintendo spelet. Det var ett demo men det var inte kul så jag tog bort det igen. Mer? Nä ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppade stretchen idag igen men jag hoppas att jag sover bättre tills måndag så kör jag då.

ROMAN: Ja inget fick jag gjort idag heller. Men jag hoppas att jag sover bättre till måndag så kör jag då. Jag tar min andra tablett till 20:00 jag kanske skall ta den senare så sover jag bättre då. Till söndag skall jag se. Sover jag sämre inatt så tar jag den till 20:30 istället och ser om jag sover bättre då till söndag ja från söndag till måndag.

HEMSIDAN: Ja jag har gjort lite idag och det gick så där men jag fick ända och då gick det bättre. Skall se tills imonn om jag sover kasst så kanske jag kör lite tills imonn. Men jag skall göra träningsmaten imonn med gjorde den inte idag så jag får göra tills imonn. Så jag får se om jag hinner eller inte.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: