måndag 13 maj 2019

Måndag 13/5-2019 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen så jag gjorde inte nått idag på hela dagen. Så kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan mer om detta nedan. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Jag hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo morsan ringde hon ligger inne på sjukhus igen har andnöd och mer problem så jag hoppas att de kan komma på vad det är så hon kan må bättre sedan. Så mer? Jag har spelat ett spel idag som jag tror att jag kommer köpa sedan när jag har pengar. Ligger på 49 tror jag att det var så till nästa månad hoppas jag att jag kan köpa det. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde inte stretchen idag igen tappade farten idag igen och la ner. Men jag körde benstretchen i alla fall så jag inte missar den. Den är viktigast att köra även om jag inte kör mer sedan.

ROMAN: Ja inget idag heller jag tror jag kan sova lite bättre så skall jag gå igång igen med denna punkt även om jag sover så där. Vi får se tills imonn. Men jag har svårt att fokusera när jag väntar på svar från hemsidan. Men om jag är pigg imonn så kör jag igen.

HEMSIDAN: Ja inget svar på hela dagen idag. Men jag har gjort lite idag ändå om jag inte kan hitta en sida där jag kan se hur man gör så får jag göra som jag har gjort nu även om det inte är så snyggt så är det okey. Men jag får nog svar tills imonn hoppas jag.

Så jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: