tisdag 7 maj 2019

Tisdag 7/5-2019 20:02

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Jag hade hoppats att jag skulle få igång hemsidan idag men så var inte fallet. Så jag har glott lite på den och inte gjort något mer idag på hela dagen. Jo idag fick jag ett brev om att jag skulle ta prov igen kan inte förstå detta jag har tagit prov en gång och kollat hjärtat så varför jag skall jag ta igen? Men jag får gå imonn till ett tiden sedan skall jag till läkaren till måndag till ett tiden ja inte denna måndag utan en annan kommer inte ihåg vad det var för datum idag. Men jag tog om ett par prover och sedan var det bra men nu vet jag inte mer. Så går det åt 150 spänn som jag inte har råd med heller. Så sedan skall jag till lördag rösta till ett tiden tror jag. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till två tiden jag gjorde kyckling så den stod inne i en timme innan jag åt den. Såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag kör igen till torsdag.

ROMAN: Ja inget idag heller men jag hoppas jag kan gå igång igen med denna punkt men imonn är det prov sedan är det träningen men jag hoppas att jag sover till torsdag igen då kör jag igen.

HEMSIDAN: Ja inget idag jag hoppas att de svarar tills imonn så skall jag inte göra om samma fel igen. För då kommer det ta månader innan jag får  gjort mobilsidan.

Så jag är klar för idag och säger Tjingeling!

Inga kommentarer: