måndag 27 maj 2019

Måndag 27/5-2019 19:411

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan idag. Körde den idag fram till 14:45. Sedan stack jag till träningen och sedan hem igen. Så fick i mig middagen och så ett par koppar kaffe med efter detta. Så mer? Jo jag har pillat med hemsidan idag och tillslut fick jag det rätt för en liten stund sedan programmet är inte helt stabilt men jag fick det att fungera tillslut. Så mer? Jo jag har pratat med morsan idag. Och de beställde saker till henne utan att hon gjorde det och de vill ha 2000 för det och det har hon inte. Men hon ringer imonn så får vi se vad de säger om det. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då skall jag köpa mat igen hela dagen tror jag.

TRÄNING: Ja körde idag men hoppade stretchen igen idag jag hoppas att jag sover bättre tills imonn. Men det kan vara solljuset som gör att jag vaknar det är väldigt ljust på morgonen och det kan väcka mig vi får se om jag kan göra nått åt det om det nu är det som gör att jag vaknar igen.

ROMAN: Nä inget idag heller.

HEMSIDAN: Ja idag gjorde jag en nä två sidor men av någon anledning så blev det inte rätt på över 1024 och jag fick igång det tillslut men programmet har lite bugg för jag fick göra allt för hand för att få det att gå igång igen. Men just nu är det okej men lite fel ändå och jag kan inte fatta vad det är. Men jag tror att programmet inte är helt stabilt och då och då blir det fel. Men jag kör imonn efter jag har handlat kanske om jag hinner annars kör jag igen till onsdag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: