fredag 3 maj 2019

Fredag 3/5-2019 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så hoppades jag att jag skulle få svar från supporten men inte idag. Så tills imonn hoppas jag att jag kan köra romanen hela dagen jo jag skall fixa träningsmaten och så till tre skall jag köra stretchen igen. Så jag hoppas på bra sömn. Så till idag jag stack till ICA idag till två tiden och köpte lite sedan hem igen. Så sedan till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en film när jag åt idag. Så efter detta så kollade jag hemsidan men inget svar idag så jag får vänta tills måndag igen. Så mer? Jo de har ändrat på där jag spelar eurojackpot så jag kan inte spela där längre till nästa vecka får jag spela på svenskaspel. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag får en bra natt så kommer jag vara klar till tre tiden då jag kan gå igång med stretchen igen. Så får jag göra träningsmaten till kvällen sedan.

ROMAN: Ja inget idag men jag hoppas på bättre tur imonn så håll tummarna för att jag sover inatt.

HEMSIDAN: Ja idag fick jag inget alls gjort men jag kör igen till måndag om jag inte sover jag skall ta och kontakta dem igen till måndag men inte göra fel igen så jag kommer längst bak igen. Så om jag inte sover så kommer jag köra så jag kan gå igång med mobilsidan först sedan tar jag det som det kommer. Men jag har många frågor som jag måste ha svar på innan jag kan gå igång.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: