tisdag 21 maj 2019

Tisdag 21/5-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vakande till sex och sedan kom jag ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan körde den idag fram till 14:30 då jag gav upp för dagen och stack till apoteket och hämtade lite medicin. Sedan hem igen och gick igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg två serier idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag kollat lite på Youtube på datorn och på Nintendo. Så mer? Jo det är dragning idag till 21:30 så de ringer innan 22:00 om jag vinner stort annars ser jag imonn när jag kollar mailen. Så mer? Jag är nöjd med dagen idag jag fick gjort det jag skulle idag även om det tog tid så klarade jag av det idag. Så mer? Min blogg har varit lite seg ett tag det går inte att lägga upp som det skall men jag hoppas att de har fixat detta tills idag. Får se när jag lägger upp hur det går. Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan redan idag så jag är redo för att köra tills torsdag.

ROMAN: Nä inget igen men jag hoppas att jag kan få till sömnen igen till efter de har rivit huset till slutet av juni. Då slutar de banka i alla fall.

HEMSIDAN: Ja idag gjorde jag hela staren igen och denna gången så fick jag till det som det skulle. Så tills imonn om jag inte sover så kör jag igång med sidorna igen till mobilsidan så kommer resten av sig själv men jag kanske måste göra om de lite ändå. Och det blir inte så snyggt som jag hade innan jag kan inte bygga som innan så det får bli som det blir. Jag kan inte göra nått åt det heller så det får bli som det blir.

Så jag säger Tjingeling! 

Inga kommentarer: