onsdag 29 maj 2019

Onsdag 29/5-2019 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och och en skit natt igen. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång att göra inte nått. Jo till ett tiden stack jag till ICA för att köpa lite chilisås jag trodde att den fanns på starka såser men den fanns vid ketchup så jag köpte idag. Sedan hem igen och jag gjorde en bön salsa som jag la in i kylen och så till två tiden gick jag igång med middagen jag hade idag kyckling och ris men idag tog jag mer bön salsa och mindre ris. Men jag hade för mycket rödlök i idag och så glömde jag tomaterna helt. Men det var gott och jag skall ha det igen till söndag. Så jag såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med spelet till sju tiden. Spelade lite mer än en timme idag och sedan fick jag i mig en choklad kaka med salmiak. Så mer? Jo jag hann inte med att göra nått på hemsidan idag alls. Men jag kör imonn om jag inte sover så. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn men jag hoppas att jag sover bättre inatt. Idag när jag var på ICA så var jag illa seg jag var trött som fan kände jag när jag kom ut.

ROMAN: Ja jag kör igen när jag sover jag hoppas att jag får brevet till slutet av veckan och då kan jag förhoppningsvis sova bättre igen.

HEMSIDAN: Ja jag kör imonn om jag inte sover. Jag skall göra bloggen sidan och sedan är det recept och då måste jag lägga in allt jag gjort innan. Och jag vet inte hur jag skall göra detta med nya programmet men jag kommer nog på hoppas jag i alla fall. Vi ser tills imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: