söndag 26 maj 2019

Söndag 26/5-2019 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vaknade idag till sex tiden men idag lyckades jag somna om igen och kom ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga som jag inte gjorde förra veckan. Så efter detta så gick jag igång med middagen till 14:00 tiden. Jo innan detta så gjorde jag träningsmaten. Så hade idag kyckling och ris och såg en serie när jag åt idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med spelet idag till 17:00 tiden men idag spelade jag lite längre så jag var klar till 18:30 tiden. Så mer? Jo jag skall idag bädda om sängen efter bloggen. Så mer? Jo jag vann inte nått igen denna veckan men till nästa så kommer det nog smälla till hoppas jag. Så mer? Ja mer? Jag får se hur jag sover inatt men jag skall ta tabletten senare idag så hoppas jag att jag sover lite längre tills imonn. Vaknar till fem sex hela tiden nu men om jag tar tabletten till senare så hoppas jag att jag sover lite längre inatt. Mer om detta imonn. Så mer? Jo morsan ringde till tre tiden eller om det inte var till fyra tiden och hon hade åkt in igen på sjukhus men hon åkte för sent så värdena var bra så de skickade hem henne igen. Hon skall åka med en gång då kan de se på proven vad det är för fel. Så mer? Imonn hoppas jag att jag sover men om jag inte gör det skall jag köra hemsidan imonn fram tills jag sticker till träningen.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover bättre tills imonn så kör jag igen på denna punkt. Sover jag så kör jag stretchen med imonn.

ROMAN: Ja som jag sa så får vi se hur jag sover inatt om jag sedan kör här vet jag imonn och ni med.

HEMSIDAN: Ja jag skall gå igång igen med denna punkt imonn om jag inte sover jag hoppas att jag sover men vi vet mer imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: