måndag 31 juli 2017

Måndag 31/7-2017 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit kass natt inatt vaknade till fyra tiden och somnade sedan korta stunder fram till 10:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att spela idag. Var ingen mening att skriva idag. Så spelade lite av och till fram till 14:30 tiden. Så till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Gjorde armhävningarna och så gick jag igång med middagen. Så såg Games of throns när jag åt. Och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag om sängen. Så mer? Jo jag fick iväg ett meddelande med men det sket sig så jag fick göra om igen då gick det iväg. På Messenger. Så mer? Jo fick samma problem med bloggen igår så jag fick lägga in den idag morse. Men nu fick jag ett sms att det skall vara löst så idag skall allt fungera igen hoppas jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag hoppade gången och sedan med stretchen men jag gjorde armhävningarna i alla fall.

ROMAN: Ja kass natt så inget alls idag men jag tar igen det tills imonn hoppas jag. Vi får se hur jag sover inatt.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen idag så kände jag inte för det alls så jag körde spel idag. Men imonn om jag inte sover så kör jag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: