måndag 10 juli 2017

Måndag 10/7-2017 20:08

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen trotts starktablett och det är inte bra. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med att laga träningsmaten. Glömde det igår så jag fick göra det idag. Så efter detta så spelade jag lite på zelda fram till tre tiden. Jag måste skaffa mer hjärtan jag har 14 men måste upp till i alla fall 24 innan jag kan göra svärds kampen. Så idag har jag samlat tempel och spelat för att få upp hjärtana till 24 nått tror jag kommer räcka. Så till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Jag hoppade trappen idag för det var upptaget och så skippade jag stretchen för jag tappade farten när jag kom hem. Men jag gjorde armhävningarna i alla fall. Så sedan var det middag som jag hade gjort idag. Hade inget att se så jag slö glodde ett tag. Sedan fick jag ett samtal och nu är jag här. Jo jag har fått i mig en kopp kaffe och så har jag bäddat sängen med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag spelade lite idag jag tog 70 till av pengarna som jag skulle ha till mat men jag tänkte slår det till så slår det och det hoppas jag att det gör. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Jag har nu 300 som jag skall leva på fram till den 25é. Det blir 100 per vecka.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick okey idag men jag hoppade gången för det var upptaget på båda trapporna idag. Sedan så gick jag igång med stretchen men efter armhävningarna så gav jag upp.

ROMAN: Ja inte nått idag men tills imonn hoppas jag bara jag kommer upp till en 90 nått så kan jag köra då sover jag nog så jag kan orka köra.

TECKNING: Ja får se vad jag gör till söndag jag tror jag skall köra händer och ögon och lite till behöver mer tid på det kroki eller vad det nu hette. Så kommer nytt brev till slutet av månaden.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: