lördag 1 juli 2017

Lördag 1/7-2017 20:08

DAG: Jaha till natt igen då som vanligt och en kass natt igen. Vaknade till fem tiden och sov sedan inte mer där efter. Kom ur sängen till 10:30 idag och fick idag i mig en storfrukost med ägg, bacon och bröd. Så efter detta så satte jag igång med att göra loggan och körde det idag fram till två tiden sedan spade jag och trodde då att jag hade gjorde okey för en dag men jag glömde markera allt så när jag sparade så sparade den bara en bit av allt. Så allt gick åt skogen och jag får börja om igen imonn. Så sedan har jag spelat Rubek idag och kommit till nivå 76 om jag inte minns fel jag vet inte hur många det är men trodde det var 70 nått så kanske till 80 då. Så mer? Jo till tre tiden så skulle jag gå igång med middagen men drog på det idag och gjorde armhävningarna idag och hoppade stretchen idag igen efter kass natt. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag korv och mos gott mos och lite boston. Så såg två serier idag när jag åt hade kommit efter på en så jag tog två idag istället. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag vet lite mer om hur man gör så jag skall försöka göra imonn igen men rätt denna gång. Det är inte lätt att förstå att man måste välja att markera allt sedan spara så att allt kommer med. Jag har för mig att det var så på i ett annat program jag hade med men insåg inte detta idag förrän det var försent. Så mer? Jo jag hoppas att jag vann lite igår skall se idag och ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Sedan är det tills imonn dragning är inatt så jag ser det imonn om de inte ringer kanske de gör om det är högre vinst men annars vet jag imonn när jag kolla mailen.

TRÄNING: Japp körde bara armhävningarna idag men kass natt så tappar jag farten igen. Vi hoppas på bättre sömn till måndag så kör jag då igen.

ROMAN: Ja det sket sig idag igen men jag tar igen det till måndag hoppas jag vi håller tummarna för det.

TECKNING: Ja fick en logga men sedan sket det sig men nu vet jag hur man gör sedan skall jag kunna förminska denna till litet format och sedan lägga in i annan blid. Som jag sa innan så är det inte lätt att förstå programvaran och hur man skall göra men vi får se imonn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: