torsdag 6 juli 2017

Torsdag 6/7-2017 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår så glömde jag ta på mig klockan efter att jag hade laddat den. Jag tänkte laddar ett tag till sedan tar jag på mig den men jag somnade. Så vaknade ett par gånger inatt men sov rätt okey tror jag. Så till 10:30 tiden så gick jag igång med frukosten och så satte jag igång med romanen efter detta. Körde den idag till 14:00 tiden då jag tappade farten och la ner för idag. Till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Så körde armhävningar och sedan gick jag igång med middagen. Såg en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Har pillat lite med zelda idag tror jag kommer köra igång med det tills om ett par dagar. Jag har bara 14 hjärtan och det finns 30 så jag vet inte om  jag kommer kunna klara av svärds testen med bara 14 hjärtan. Men skall testa och se hur det går. Så mer? Kanske vinner nått idag men ser det imonn om de inte ringer för då har jag vunnit över 1 mille då ringer de. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag men hoppade gången efter en stund tappade orken och la ner. Sedan hoppade jag stretchen med men körde armhävningarna i alla fall. Men det gick bra idag.

ROMAN: Ja fick en timme i alla fall idag och jag är nöjd var nog en så där natt inatt men körde ändå så jag är nöjd.

TECKNING: Ja skall köra till söndag är tanken så jag hoppas att jag sover den natten innan så.

Så jag har sagt mitt idag och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: